Musikknyheter.no har i samarbeid med Nattjazzen gått sammen om å gi vekk billetter til våre trofraste lesere og konsertelskere. På mandag spiller Of Montreal sin første konsert i Bergen siden den sagnomsuste kvelden de hadde på Ole Bull Scene under Bergenfest 2007. Den gang måtte konserten flyttes fra Hulen på grunn av den store pågangen så når den amerikanske indiegruppen nå besøker byen igjen er det USF Røkeriet som gjelder.For å delta i konkurransen trengs det kun å svare på et enkelt spørsmål og to vinnere kan ta med seg en venn eller venninne på mandagens konsert på Røkeriet.

Gruppen har gitt ut skiver siden 1997 men slo for alvor igjennom her til lands i 2007 med skiven Hissing Fauna, Are You The Destroyer? som inneholdt en mengde referanser til Norge etter vokalistens deprimerende tid her i landet. Deres siste skive False Priest fra ifjor inneholder også samarbeid med den nye superstjernen Janelle Monae som også hadde Of Montreal med på et spor på sin fantastiske Arch Android.

Det er med andre ord duket for en energisk og underholdende kveld på Røkeriet når Of Montreal entrer scenen mandag kveld med sin psykedeliske og fengende show.

Delta i konkurransen her!
Sjekk ut Nattjazzens spennende program.