Prince er klar for Oslo Spektrum 23. juli, ifølge en pressemelding fra Atomic Soul. Prince var i Europa ifjor og spilte da fantastiske konserter på blant annet Roskilde og i Vestlandshallen i Bergen. Vår anmelder skrev da; "Med en slik låtkatalog som Prince har så blir det alltids låter man savner. Little Red Corvette blir utelatt og det samme blir Nothing Compares 2 U som han spilte tidligere i sommer på Roskilde. Men dette er så nære man kommer en perfekt konsert av dette formatet at dette bare blir småpirk.

Kongen av pop er kanskje død men prinsen lever i beste velgående og selv om jeg har vært litt likegyldig til hans siste utgivelser må jeg si at han vet hvordan man leverer en ordentlig live-opplevelse. ”Real music by real musicians” som han sier selv inni en liten jam i Åsane en mandagskveld i oktober. Absurd men også fantastisk!"

- Dette har vi jobbet sinnsykt hardt for. Det så mørkt ut en stund, men plutselig fikk vi den gledelige beskjeden. Dette er noe av det største man kan oppleve som konsertarrangør, å kunne få Prince til Oslo, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Med over 80 millioner solgte album og status som en av musikkhistoriens store pionérer blir denne konserten en av de største begivenhetene Oslos musikkelskere kan vente seg i år, og etter nærmere 35 år i rampelyset viser magikeren fra Minneapolis ingen svakhetstegn som liveartist– noe fjorårets konsert i Bergen bevisteLes vår anmeldelse av Prince i Vestlandshallen

Billetter kan kjøpes via et eksklusivt forsalg her