Legenden John Fogerty kommer til Stavanger fredag 2. september. John Fogerty har både som soloartist og sammen med Creedence Clearwater Revival hatt enorm suksess i Norge og har ikke mindre enn 322 uker på VG-lista! Med over seks år på listene her hjemme har nok de aller, aller fleste et forhold til låtene hans. ”Fortunate Son”, ”Proud Mary”, ”Have you ever seen the rain”, ”Bad Moon Rising”, ”Lookin`out my back door”, ”Centerfield”, ”Green River”, vi kunne fortsatt å liste opp klassikere både fra hans solokarriere og fra tiden med Creedence Clearwater Revival i det uendelige.

C.C.R. var et av sekstitallets aller største band og var faktisk en av headlinerene på Woodstock i sin tid, ekte festivalhistorie der altså. Fogertys låter har preget popoulærkulturen i flere tiår og artister så ulike som Bruce Springsteen, Ramones og Bony M har covret dem.

”John Fogerty er en av vår tids største låtskrivere og en levende legende, det er en ære å få besøk av ham”, sier festivalsjef Kristoffer Kinden Endresen.

www.rxr.no