- Vi starter semesteret med Studentfestivalen i Bergen, hvor vi har både DJ-er og konserter både fredag og lørdag, sier Aleksander Wilhelmsen, bookingansvarlig i foreningen ASF.

Studentfestivalen i Bergen er Kvarterets fadderukesatsning hvor alle arrangement fra mandag til fredag er gratis for studenter, mens det på lørdag koster usle 50 kroner for inngang til hele huset og alt som skjer. Målet er å introdusere de nye studentene for Kvarteret som kulturarena fra dag én.

- Det er viktig for både ASF og Kvarteret å skape et godt forhold til studentene i byen og vise de at studenter også kan arrangere kultur, sier Wilhelmsen.

I løpet av høsten kan man vente seg godbiter som Rumble In Rhodos, UngdomSkulen, Cold Mailman, The New Wine, A-Laget, Sondre Lerche, Young Dreams, The Alexandria Quartet, El Cuero, Tom Roger Aadland og PELbO. Og mer i vente, i følge den engasjerte bookinglederen.

- Det er enda en del datoer som ikke er bekreftet enda, og en av headlinerne kommer vi til å slippe i begynnelsen av oktober.

Det foreløpige programmet er som følger:

19.08: The Megaphonic Thrift, Lucy Swann, DJ Velferd
20.08: Lindstrøm, Dark Times, Morning Has Occurred, DJ Admir, Proviant Audio DJ set
26.08: Rumble In Rhodos, UngdomSkulen
27.08: The New Wine, Mothman (+ minst ett band til denne dagen)
02.09: Cold Mailman
23.09: A-Laget
07.10: Tom Roger Aadland
14.10: Einar Stokka
21.10: Sondre Lerche, Young Dreams
04.11: PELbO
05.11: The Alexandria Quartet (+ minst to band til denne dagen)
25.11: El Cuero


Foto: Rumble In Rhodos (Tord Litleskare)

Kvarterets hjemmeside