Tanken på å løpe fra konsert til konsert i hovedstadens februarkalde gater er ennå fjern. Men by:Larm har allerede de tre første artistene på plass. Den 15. utgaven av Skandinavias største musikk-kongress har sikret seg en pur ung og lovende elektronikaduo, en plateaktuell DJ, samt en Urørt-vinner som er klar til å ta steget opp blant de store.

Dette skriver by:Larm selv om artistene:

Lemaître er en norsk indie-electronica duo som ble dannet sommeren 2010. Sammen lager Ketil Jansen og Ulrik Denizou-Lund ravende discobeats blandet med mykere synth og gripende melodier.Charlotte Thorstvedt er modell og ettersøkt DJ. Tidligere har hun vært programleder for en rekke programmer på MTV, og X-Factor på TV2. Nylig slapp hun sin debutsingel Treacle.
Hun har jobbet med debutalbumet Solomé siden 2010 som blir utgitt av Universal Music.Pirate Love er tilbake og med den nye plata “Narco Lux High School” ser bandet ta et kvantesteg videre og inviterer lytterne med på en bedøvet, transcendental reise inn i Pirate Loves forskrudde musikalske univers. En plate like trøblete som den er grandios.

PIRATE LOVE - THIRTEEN CLEAN from Eirik Zeiner-Henriksen on Vimeo.


by:Larm går av stabelen 16.-18. februar neste år, for femte år på rad i Oslo.