Rolling Stones, som de siste dager har vært mest i mediebildet på grunn av Mick Jaggers noe negative uttalelser om bandkompis Keith Richard, kommer endelig med musikkrelaterte nyheter idag. Det meldes om en virkelig godbit for Stones-fansen når gruppens, kanskje, siste virkelig klassiske utgivelse Some Girls fra 1978 gis ut i deluxeutgave 21. november.

Some Girls kom ut i en tid da punken hadde tatt over musikkscenen i England og samtidig ga Rolling Stones et spark i ræven som bidro til denne klassiske skiven med et mer oppdatert sound for en ny generasjon Stones-fans. Discoflørten Miss You og Keith Richards steintøffe Before They Make Me Run kan nevnes som høydepunkt på skiven som faktisk er den mestselgende Stones-utgivelsen noensinne.

Utgivelsen vil komme i en "super-deluxe", "deluxe" og digital utgave. En av godbitene i Super Deluxe-utgaven er nok sjutommeren Beast of Burden/When The Whip Comes Down med sitt originale cover, som var såpass frekt at det ble bannlyst da den først kom i 1978.Les mer om utgivelsen på Rolling Stones offisielle nettside ved å følge linken under saken.

Rolling Stones Official