- Dette blir garantert en aften av de sjeldne. Konserten er en gavepakke til alle tidligere boybandfans. En helaften med to så legendariske band som begge representerer det ypperste av popshow på samme scene blir ganske enkelt magisk, sier arrangør Peer Osmundsvaag fra Atomic Soul.

«New Kids On The Block» hadde sin storhetstid på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet med hitlåter som «Hangin’ Tough» og «Step by Step».
Bandet ble oppløst i 1994 og hadde da solgt over 80 millioner plater verden over. De ble gjenforent i 2008 og dro på turne med nytt matriale.

Gutta i Backstreet har også flere monsterhits på samvittigheten og herjet hitlistene på slutten av 90-tallet med låter som «Everybody» og «I want it that way». Backstreet Boys er tidenes mestselgende boyband med over 100 millioner solgte album. De ble gjenforent i 2005 og i desember 2009 spilte de for et fullsatt Oslo Spektrum da de besøkte Norge med turneen "This is us tour".

Til sammen har de to bandene, som nå kaller seg NKOTBSB, et imponerende platesalg og i mai i år slapp de en kombinert greatest hit-plate.

I november i fjor ble det klart at bandene skulle slå seg sammen for å turnere. De ni gamle boybandheltene deler nemlig gjerne rampelyset. Samarbeidet startet da New Kids On The Block i juni 2010 under en konsert i Radio City Music Hall overrasket publikum med å fremføre Backstreet-hiten «I Want It That Way». Teppet går opp og der står selveste Backstreet Boys til ellevill jubel fra publikum. Denne sommeren har de turnert fullsatte arenaer i USA og Canada med et spektakulært show.

- Showet er så gigantisk at det knapt er plass til det i Spektrum. Guttene ønsker nemlig at flest mulig av fansen skal få komme nær de, forklarer Osmundsvaag.

Billetter tilgjengelig fra torsdag 27. oktober kl 09.00 via Billettservice.