I 10 år har lydstudioet Crystal Canyon på Rodeløkka i Oslo vært en sentral og viktig del av norsk musikkliv, med artister som Turboneger, Ulver, Paperboys, Euroboys, 120 Days, Serena Maneesh, Thom Hell, Pål Nilssen-Love, Maria Solheim, Elvira Nikolaisen og MadCon på klientelisten. Kjent for sin gode atmosfære og unike lyd har studioet også blitt en sosial møteplass for en rekke ulike sjangere og musikalske uttrykk, og vært en viktig faktor i å sørge for den store musikalsk bredden som finnes i Oslos musikkmiljø.

Den 8. desember markeres ti-års jubileumet med en storstilt feiring i Kanonhallen på Hasle i Oslo, der et gjenforent Kåre & The Cavemen, Ulver, Paperboys og nykommeren Andre Holstad pryder artistlisten. I tillegg er det annonsert store overraskelser.

Vi synes det var på sin plass med en feiring etter ti år i faget. Dessuten blir det en unik måte å vise fram noe av all den forskjellige musikken som har blitt produsert i studioet opp gjennom årene, og selvsagt en fin måte og samle alle til en kjempestor fest, sier produsent og innehaver Anders Møller.

Anders Møller startet opp Crystal Canyon sammen med blant andre bandkollega Knut Schreiner for ti år siden, og har etablert en kjent møteplass for en rekke av landets framste atister. Studioet, i Gøteborggata på Rodeløkka, har vært en viktig brikke bak en rekke prisbelønte og kommersielt velykkede album, samtidig som smalere artister har spilt inn musikk av høy kunstnerisk kvalitet der. Det er få andre studioer i Norge med samme renommé for sitt miljø og gode atmosfære.

10 år som studio samler opp en hel haug av gode historier og minner, og jubileumsfesten skal forhåpentligvis være en plass for mye hyggelig mimring, samtidig som man selvsagt skal tenke framover, sier Møller.

Jubileumsplakaten den 8. desember toppes altså av et gjenforent Kåre & The Cavemen, tett etterfulgt av legendariske Ulver og Paperboys, samt nykommeren Andre Holstad, og i tillegg til konsertene vil det bli DJs, visuell kunst, mat og drikke samt flere overraskelser.

Crystal Canyon 10 år m/ Kåre & The Cavemen, Ulver, Paperboys, Andre Holstad +++
Kanonhallen, Peter Møllersv. 2, Hasle, Oslo
Torsdag 8. desember, klokken 20.00