Med et aldri så lite 5-års jubileum er Alternativ Julekalender tilbake for å frelse musikkelskere fra julestress og kvalme juleplater signert Justin Bieber, og det som verre er.

I år stiller også gjengen i Riot Factory med ny fresh hjemmeside også,

Hvis du ikke allerede har meldt deg på Alternativ Julekalender kan du gjøre det via Facebook eller sende en mail til alternativjulekalender@gmail.com.
Da dukker det opp en ny julesang fra noen av de mest spennende artistene landet(og nabolandene) har å by på akkurat nå.

En ny låt fra 1.-24. desember – rett i mailboksen din! Lykke!

Releasefest på John Dee

HANNE KOLSTØ // CCTV // SUNTURNS

I år som i fjor inviteres det til grand opening på Alternativ Julekalender og adventstiden når John Dee forvandles til ”det lille julehuset” i Torggata. Pepperkaker, gløgg og tre nydelige kalender-klare artister, som i kveldens anledning stiller på scenen med et noe tilpasset repertoir.

Hanne Kolstø
I september kom Hanne Kolstø fantastiske album ”Riot Break” ut til glitrende anmeldelser. Det ble skrevet at plata var ”formidabel, uimotståelig leken og ekstremt sofistikert på en og samme tid”. At Hanne Kolstø er en av landets sterkeste vokalister og mest interessante artister akkurat nå er ikke et diskuterbart tema – de som er usikker har en gyllen sjansen til å bli overbevist denne kvelden.

CCTV
Dagbladet kalte den mørke og estetiske popmusikken til CCTV for den nye Prozac da de i fjor kjempet om tittelen Årets Urørt, spilte på Øya og fikk tung rotasjon av debutsingelen sin, ”We Belong”, på radio. Kombinasjonen indiepop, elektronika og psykedelia framført på en sjelden sikker måte, har gjort at folk sammenligner CCTV med New Order, Spiritualized og Primal Scream. CCTV jobber nå med debutalbumet sitt, som har fått arbeidstittelen ”Hope & Destroyer”.

Sunturns
Oslo-indieanerne Spoon Train har trommet sammen litt av et stjernelag: Med folk fra bandet til Einar Stray, My Little Pony og Little Hands Of Asphalt serveres det en ny-komponert julecocktail som smaker gløgg, aquavit og alt det gode jula har å by på. Sunturns drar videre på juleturne etter denne kvelden, sørg for å få med deg det fineste orkesteret som turnerer i Norge i desember først som sist!

Bill. kr 100,- + bill.avg. 18 år leg.

Alternativ Julekalender sin hjemmeside

@ Facebook