Pressemeldig fra Slottsfjellet:

Det er en stor glede for Slottsfjellfestivalen å presentere Norges popkonge Morten Abel fredag 21.juli. Vi gleder oss til en forrykende kveld med Morten Abel og band som muligens også vil teste ut nye låter på Tønsberg-publikummet før det nye albumet hans kommer til høsten. Abel spiller kun et fåtalls konserter i Norge i sommer, så dette blir ekslusivt!

Samtidig kan vi også bekrefte at det er veldig mye bra som gror og beveger på seg i den norske undergrunnen om dagen også, Pirate Love og Magnus Hængsle er to enormt gode eksempler på nettopp dette, sørg for å sjekke de ut på Dolby lørdag under Slottsfjellfestival 06.

Imogen Heap avlyser Slottsfjellet
Vi fikk tidligere i uka den triste beskjeden om at engelske Imogen Heap dessverre må avlyse sin konsert på Slottsfjellfestivalen iår. Grunnen er visstnok at plateselskapet hennes har bestemt at hun må være i USA og promo istedenfor i sommer, siden hun er hot der om dagen. Vi vet det er mange andre enn oss som har gledet seg til å se Imogen Heap i sommer, vi kan ikke annet enn å beklage.

På rekordtid har vi derimot fått svenske Snook til å stille opp. Låta "Snook, Svätt och Tårar" har man ikke ungått å få med seg i sommer, og vi regner med god stemning fra svenskene som nylig satt publikumsrekord på Blå i Oslo.

Nå passet det best for svenskene å spille fredag, og siden Imogen Heap var satt opp lørdag, har vi flyttet Iskra over Imogen Heaps spot på lørdagen, og Snook inn på Iskra's plass. Det har også medført noen forandringer i spilletidene på lørdag formiddag.