Søta Bror har vært leverandør av en rekke dyktige rockeband som har gjort det stort både nasjonalt og internasjonalt opp igjennom årene. Med band som blant annet The Hellacopters, The Hives, The Cardigans i porteføljen, kan man ikke annet enn å bukke pent. Og Graveyard er intet unntak.

Deres andre album Hisingen Blues gikk rett til topps på de svenske albumlistene da den dukket opp i vår. Albumet er produsert av Don Alsterberg, som står bak utgivelser av bl.a José Gonzales, Soundtrack of Our Lives og The International Noise Conspiracy, for å nevne noen.

Det er ingen grunn til å la seg skremme av navnet, for Graveyard er alt annet enn dystert. En kombinasjon av blant annet Led Zeppelin, Black Sabbath og Rolling Stones, gjør bandet seg til noe helt eget. Med skitne og tunge gitarer, toppet med en helt eksepsjonell vokalprestasjon og tung suggerende komp, har bandet markert seg som et knakende dyktig band, både live og på plate.

På nyåret legger bandet ut på en omfattende USA-turne, og gjester til sommeren blant annet Tromsø og Buktafestivalen. Graveyard er uten tvil klar for verdensherredømme.

Graveyard er for øyeblikket Nordens tøffeste rockeband. De har med Hisingen Blues gitt ut årets skive, og er i tillegg det beste livebandet jeg har sett på år og dag. Bandet var øverst på ønskelista vår for 2012, og nå er de klare for Bukta neste sommer. Vi gleder oss, sier en tilfreds Robert Dyrnes.

Tidligere er THE CARDIGANS (Se) bekreftet til Bukta 2012. Frem til 25.desember er det mulig å kjøpe festivalpass på juletilbud til kun kr 1150,-
Buktafestivalen arrangeres fra 19-21.juli 2012.


Graveyard på Myspace