Hurra Torpedo er godt kjent for sitt noe spesielle sceneshow hvor de denger løs på alt fra vaskemaskiner og kjøleskap til andre kjøkkenrekvisita. Siden 1993 har bandet beholdt dette konseptet, noe som etterhvert har gått fysisk utover helsa til Kristopher Schau.

Bandkollega Egil Hegeberg uttaler til VG nett:

- For noen år siden knuste han fingeren og fikk rundt åtte brudd i den. I fjor brakk han hånden allerede i andre låt, men fullførte konserten - keivhendt. Kristopher er nok den eneste keivhendte hvitevarespilleren i verden og som sådan, vanskelig å erstatte. Da han brakk armen i høst, forsto vi at skadene kommer av langvarige påkjenninger etter hvitevarespillingen. Da hadde vi ikke noe valg - ingen vil at han skal oppleve det samme med sin andre arm.

- Egentlig synes jo vi to andre at det er en liten pris å betale at han må operere en gang i blant? Neida, men det er jævlig vemodig. Hurra Torpedo er et utrolig kult band å spille i. Et genialt konsept som funker overalt, enten det er på barneselskap i New York eller på en festival i Frankrike, sier Egil Hegerberg.

Torsdag 12. januar innleder bandet sin siste Europaturné med en avskjedskonsert på Rockefeller. Bandet slipper samtidig en fotobok fra en USA-turné i 2006 og vil samme dag ha signering på Oslo City i Oslo kl 17:17.