Tidligere i dag annonserte Hovefestivalen at Dropkick Murphys skulle spille under årets festival, og nå er det klart at også Ed Sheeran vil være på årets plakat:

"Bada bing! Dette er vidundergutten som slo igjennom for fullt i fjor. Som en komét dukket Ed Sheeran opp på popstjernehimmelen, med sin beint frem vakre akustiske pop, full av nerve og tilstedeværelse. Spe på med en dose beatboxing, hiphop, grime og folkmusikk og du kommer kanskje opp med en ny sjanger? Elton John er i hvert fall fan. Rio Ferdinand er fan. Og Jamie Foxx ble så imponert at han insisterete på at Ed skulle flytte inn i kåken hans i LA.

Ikke verst for en landsens engelskgutt, som bare måneder før gjennombruddet spilte på open mic-kvelder og ga ut EPer på eget label. Men sånn kan det altså gå.
2011 kommer til alltid for å bli stående som det året da Ed Sheeran slo igjennom for fulle mugger. Med albumet + og låter som The A Team, You Need Me og Lego House regjerte han på hitlister over hele verden, men ikke tro et øyeblikk at dette er lettkjøpt suksess. Helt siden 2005 har den nå 21 år gamle Ed jobbet som en helt for å spre sitt unike musikalske talent. I 2009 spilte han alene 319 konserter! Snakker vi om verdensrekord?

Også her til lands har Ed også rukket å sette sine spor – med en, i følge Popsalongen selv, "gåsehudfremkallende besøk" på P3 og en fantastisk opptreden på Senkveld. Låtene har dessuten putret og gått jevnt og trutt på radio. Konserten på Hove blir av den sterke sorten, der det er helt lov til å lukke øynene og la seg rive med av Eds fantastiske stemme og låtmateriale. Nyt det!"

PS: Ed Sheeran spiller også på Rockefeller i Oslo 2. mars, en konsert som ble flyttet fra John Dee pga stor etterspørsel etter billetter.


Ed Sheeran Offisiell Side