Supersonic Kilden er et musikalsk arrangement som etablerer seg i Kristiansand denne sommeren. Mellom 17. og 18. juli vil det nyåpnede teater -og konserthuset Kilden tas i full bruk - med konserter i tre saler samt DJer og uteservering på bryggen utenfor. Supersonic Kilden tar mål av seg å være et arrangement for musikkelskere fra hele landet, der man over to dager kan få med seg internasjonale og norske artister av høy kvalitet. Dette vil bli en intim opplevelse med kun to tusen publikummere per dag. Festivalen er først og fremst for folk som vil kombinere musikkopplevelser og sommer, by og ferie og som setter pris på en bred musikalsk sjangermiks. Toffen Gunnufsen i Toffen Live har høye forhåpninger til arrangementet:

- Jeg tror det absolutt er både behov og rom for en slik konsertserie i Kristiansand. Et sted der både kristiansandere og tilreisende kan nyte høykvalitets musikk og kombinere byferie med sørlandsidyll, sier han.

Kulturhuset Kilden ble åpnet i 2012 og er et av landets mest påkostede bygg - et kraftsentra for kulturen i hele sørlandsregionen:

- Med et praktbygg som Kilden på plass i Kristiansand ropte det nesten etter å bli brukt til en festival for musikkentusiaster. Det er ekstra stas å booke artister man vet vil passe inn på scenene i det fantastiske bygget, sier Toffen.

De to første artistene klare på programmet er den amerikanske rockeren Kurt Vile og hans gruppe, The Violators, og soloprosjektet til Bradford Cox; Atlas Sound. Begge spennende navn for alle med interesse for alternativ rock. Kurt Vile har blitt skrytt opp i skyene for sine to siste album og har av mange blitt sammenliknet med selveste Bruce Springsteen, mens Bradford Cox blir ofte regnet som en amerikansk indiemusikks mest markante skikkelser, både under navnet Atlas Sound og som leder av den svært kritikerroste gruppa Deerhunter.

10 internasjonale, 4-6 norske artister plus djer vil bli sluppet fortløpende i de nærmeste ukene, og billetsalget til Supersonic Kilden åpner hos www.kilden.com i morgen

www.supersoniclive.no