The Soundtrack Of Our Lives trenger vel ingen nærmere presentasjon. Gjennom deres mange konserter i Norge har de fått en stor og trofast fanbase, og nå skal de snart glede oss igjen! Den 5. mai står Ebbot, Fredrik Sandsten, Kalle Gustavsson Jerneholm, Martin Hedros, Ian Persson og Mattias Bärjed på Rockefellers scene. Sekstetten fra Göteborg har siden debuten i 1996 fått oss til å føle at vi fortsatt lever midt i rock-musikkens gullalder.

Den 18. april kommer bandet med et nytt studioalbum, ” "Throw It To The Universe", et suggestivt enkelt album der TSOOL havner i synk med tiden som vært, tiden som kommer og tiden som er nå, skriver Goldstar i pressemeldingen.

The Soundtrack Of Our Lives og Meja spiller den nye låten Try Again på Melodifestivalen i helgen:The Amazing startet som bråkete jamsessions, men har med tiden utkrystallisert seg til ett samspilt, folk-rockende psykedelisk pop kollektiv. Sanger og låtskriver Christoffer Gunrup har en fortid i Granada
og resten av gjengen har spilt, og spiller, med band som Dungen, Anna Järvinen, Sagor & Swing og Dreamboy. Men det er ikke noe de skryter av.
Rutine og merriter er ikke av stor interesse og kan bare medføre tvil og prestasjonsangst, spesielt når store følelser om kjærlighet i ustand står på spill.