Den joviale og humoristiske mannen fra Bjerkvik gav i år ut sitt sjette studioalbum Sidewalk Silhouettes, og har visst seg som en mann med en enorm utvikling og kreativitet. På scenen har Vidar Vang en helt spesiell sjarm og utstråling, samt en unik evne til å engasjere publikum. Med eksellente tekster og fantastisk vokal, blir det aldri kjedelig. Han fyller på med humor og interessante historier, noe som får alle til å sulte etter mer. Man kan spore referanser fra artister som bl.a. Neil Young, Townes Van Zandt, The Waterboys og Springsteen.

Allerede i 1999 kom Vidar ut med sin debutplate «Blue» i et meget begrenset opplag, og siden da har han gitt ut en rekke kvalitetsrike og sterkt undervurderte skiver. Vidar Vangs aller første møte med Tromsø var som oppvarming for Madrugada allerede i 1998. Han har siden da gjestet byen ved flere anledninger, og nå sist for et utsolgt Bastard.

Endelig ser det ut til å være Vidar Vang sin tur! Bukta er stadig på utkikk etter gode nordnorske artister, og med den fantastiske ”Sidewalk Silhouettes” i bagasjen gleder vi oss stort til et møte med Vidar under sommerens festival i Telegrafbukta, sier festivalsjef Robert Dyrnes.

Vidar Vang - Sidewalk Silhouettes (Forhåndslytt) by musikknyheter


Tidligere bekreftet til Buktafestivalen:
THE CARDIGANS (se), THIN LIZZY (ir/uk), LISSIE (us), SIVERT HØYEM, GRAVEYARD (se), STEIN TORLEIF BJELLA, MINING IN YUKON


Vidar Vang