Det en liten uke siden The Beach Boys gjorde en stor gjenforeningsopptreden på den amerikanske prisutdelingen Grammys. Det er 50 år siden bandet ga ut skiva Surfin' Safari og før jul i fjor annonserte bandet at de ville legge ut på jubileumsturné i anledning dette. Idag ble det klart at bandet på denne turnéen også vil komme innom Norge, og spiller i Oslo Spektrum 31. juli 2012!

Brian Wilson har uttalt i en pressemelding:

- Dette jubileumet er spesielt for meg fordi jeg har savnet guttene. Det vil være utrolig spennende for meg å late et nytt album og å stå på scenen med dem igjen


The Beach Boys er av de klassiske 60-tallsbandene som blir nevnt i samme åndedrett som band som The Beatles og Rolling Stones, og hadde i sin storhetstid hits som Surfin' USA, Good Vibrations og I Get Around. Til Norge kommer de med store deler av originalbesetninen; Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston og David Marks (som spilte med Beach Boys mellom tidlig 1962 og sent 1963) vil alle være på plass.

- Dette er helt klart på listen av "10 things to experience before you die " lista og blir et flott tilskudd til sommer stemningen, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Bandet planlegger også å gi ut et nytt album i 2012, og har i den anledning spilt inn klassikeren Do It Again fra 1968 på nytt, og her kan du se et klipp fra innspillingen:
Billettene til The Beach Boys i Spektrum legges ut for salg torsdag 16. februar kl 09:00