Fredag 17. februar meddelte Black Sabbath at de på grunn av gitaristen Tony Iommis kamp mot lymfekreft ikke kan gjennomføre den kommende turnéen som planlagt. Istedenfor å kansellere konsertene har bandet bestemt seg for å hedre Iommi ved å gjennomføre turnéen, dog med en annen besetning.

Ozzy Osbourne tar med seg noen av sine velkjente musikervenner til Norge slik at konsertene på Bergenhus Festning 29. mai og Oslo Spektrum 31. mai blir en hyllest og støtte til vennen og Black Sabbath-originalmedlemmet Tony Iommi.

Til begge Norgeskonsertene vil Ozzy & Friends bestå av Black Sabbaths originalmedlem Geezer Butler på bass og Ozzys gamle våpendrager Zakk Wylde på gitar. I tillegg er det bekreftet at Ozzy har fått med seg sin gode venn og tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash både i Bergen og Oslo! Flere gjester blir føyd til listen etterhvert som Ozzy får samlet styrkene og gjort klart for turnéstart på forsommeren.

Det blir altså ikke Black Sabbath vi får se på scenen i sommer, men det er et uhyre sterkt lag med Ozzy, Geezer Butler, Zakk Wylde og Slash stiller opp for å hedre sin kollega og venn Tony Iommi.

Samtidig som våre tanker og håp om en snarlig friskmelding går til Tony Iommi, kan vi konstatere at Norge tross alt kommer til å få ta del i to store konsertopplevelser til sommeren. Det er ingen tvil om at dette er et verdig og knallsterkt alternativ som står på scenen i Bergen 29. Mai og Oslo 31. Mai!

Billetter kjøpt til Black Sabbath gjelder også til Ozzy & Friends. Publikum som ønsker å refundere kjøpte billetter kan gjøre det INNEN 30. APRIL.

Les pressemelding fra Black Sabbath