Oslobandet Maribel har nylig gitt ut sin andre fullengder "Reveries" på Splendour, til meget fine omtaler i Norge og resten av Europa. Interessen fra utlandet er bred, de er listet på radiostasjoner i blant annet Tyskland, Brasil og Polen. Labelsjefen til Bella Union, Simon Raymonde, har omtalt Maribel som "one of the finds of the year". De vakte også stor oppmerksomhet under by:larm, og trekkes frem som et av høydepunktene av NME og BrooklynVegan.

Ryktene om bandet har nådd School Of Seven Bells, som gir ut sitt tredje album "Ghostly" denne uken. New York-bandet slo for fullt gjennom med "Disconnect" i 2010, og spilte blant annet på Slottsfjellfestivalen. Maribel var det klare førstevalget som oppvarming for releasekonsertene i Europa i mars. De gjør konserter sammen i Paris og London, hvor sistnevnte er arrangert av den legendariske ATP-festivalen.

For å feire dette slipper vi nå undergrunnsprodusent Torkelsen sin remiks av "The Thief", som er sistelåten på "Reveries":Bandet gjør følgende datoer i mars:
2. Kvarteret, Bergen med Dråpe
8. The Garage, London med School of Seven Bells
9. Spesialfremvisning av Kiss Me Deadly på Cinemateket (NB! Ikke konsert)
10. Samfundet, Trondheim
12. Point Ephemere, Paris med School of Seven Bells