Tidlig i februar ble det annonsert at en hel Metallica-skapt festival vil finne sted i New Jersey i juli. Festivalen, som har fått navnet "Orion Music + More", skal vare i to dager, og vil by på musikk av mange forskjellige slag. I tillegg vil man også finne andre attraksjoner som etter planen vil gjenspeile de forskjellige interessene til de fire Metallica-medlemmene.

Nylig har line-upen vokst ytterligere. Lite overraskende headlines festivalen av Metallica begge kveldene, men andre store navn finner man i form av Avenged Sevenfold, The Gaslight Anthem, Arctic Monkeys og Modest Mouse. I tillegg til de mange andre bandene på hovedscenen finner man også flust med hardtslående band på en scene som har fått navnet "Damage Inc". Den headlines av Sepultura og Suicidal Tendencies, men også Red Fang, Torch, Landmine Marathon og Slottsfjell-klare Black Tusk står på dette programmet.

Som på Telenor Arena skal Metallica fremføre hele klassikerplaten The Black Album den ene av de to festivaldagene. Det legendariske metalbandet vier derimot den andre kvelden til å spille gjennom hele 1984-utgivelsen Ride The Lightning for første gang.

Orion Music + More varer fra 23. til 24. juni.


Orion Music + More på nett