Musikkfesten Supersonic Kilden kan i dag melde om to sterke, norske tilskudd til sommerens program. Både Sivert Høyem og Ane Brun regnes som to av landets fremste og mest populære artister, to stemmer med et særegent uttrykk og med sterk artistisk integritet. Den 17. og 18. juli opptrer de (hver for seg) i teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand, som en del av Supersonic Kilden.

– Dette dreier seg om to av landets dyktigste artister, og som to fantastiske sangere ser vi for oss at konsertsalene i Kilden vil kunne yte deres talent full rettferdighet, både akustisk og stemningsmessig. Begge har dessuten nylig levert sine mest spennende album så langt i karrieren, sier bookingansvarlig i Supersonic Kilden, Toffen Gunnufsen.

Det er ikke første gang Sivert Høyem og Ane Bruns fotspor krysses. Samarbeidet mellom Høyems gruppe Madrugada og Brun med duetten "Lift Me" resulterte i den mest populære låta i Norge i 2005, og sikret dem begge en Spellemann i klassen "Årets låt". Høyem har på egen hånd gitt ut fire soloalbum; det siste, "Long Slow Distance", gikk som forgjengeren "Moon Landing" inn på førsteplass på VGs albumliste. Selv kaller han albumet for det mest personlig han har laget, og etter et halvt års turnépause er det nok en sulten Sivert Høyem som inntar Kilden denne sommeren.

Ane Brun er enormt populær i både Norge og hennes adopterte hjemland, Sverige, men også utenfor Skandinavia begynner Brun å få et lydhørt publikum. Hennes siste album "It All Starts With One" har til nå ligget 27 uker på VG-lista (beste plasssring: #1) og ga henne på ny Spellemannprisen som beste kvinnelige artist. På platen samarbeider hun dessuten med to andre Supersonic Kilden-klare musikere, nemlig søstrene Johanna og Klara Söderberg i First Aid Kit. Ane Brun turnerer for øyeblikket store scener i Europa, før hun legger ut på turné i Nord-Amerika i mai.

Fra før av er First Aid Kit, Atlas Sound, Kurt Vile & The Violators og Gary Clarke Jr. klare for den store musikkfesten på teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand mellom den 17. og 18. juli denne sommeren, der over 20 artister og DJer vil opptre.