Turbonegro har bestemt seg for å børste støv av denimjakkene på sommerens Rått og Råde. Det er godt å ha dem tilbake og de sangene vi har hørt fra den nye plata sparker seriøst rompe så dette blir fest. Ett av Norges aller beste liveband rir igjen og vi skal ønske dem hjertelig velkommen, skriver festivalen i pressemeldingen.

First Aid Kit har med sin nye plate ”Lions Roar” fått det helt store gjennombruddet. En fantastisk plate har det blitt og utsolgte konserter i Oslo og Bergen tidligere i vinter tyder på at de to svenske søstrene har truffet publikum med sine himmelske harmonier og fantastiske låter. Så langt har den nye plata 7 strake uker på topp ti her hjemme er nok bare starten.

Slim-B Horvei & the Greatness +Rabalasset vant årets utgave av Zoom, men viktigst av alt har de markert seg som et fantastisk liveband, med syv mann på scenen, som uten tvil vil sette fart på festivalpublikummet. Med sin særegne miks av hip-hop og alt mulig annet står bandet for en grenseløs innfallsvinkel til det å lage fest på en scene.