Det har de siste årene blitt en finfin tradisjon å starte nasjonadagsfeiringa kvelden før på Rockefeller med Camp Indie. Her spiller noen av landets mest fremadstormende band, på Øyafestivalens minifestival for ny norsk musikk. Det blir flere scener, mange band, gledespredende DJs, mye folk og god stemning. Du får mulighet til å betale det du har lyst til de banda du liker best. I tillegg blir det et finfint indiemarked, med de mest spennende norske smålabelene. Dette blir en helaften uten sammenligning og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen. Kom tidlig, bli til seint og opplev norsk pop og rocks herlige hemmeligheter.

Camp Indie har de siste åra vært svært godt besøkt. Om du er nervøs for om du kommer inn eller ikke, kan du snart sikre deg plass. Et lite antall billetter legges ut i forhåndsalg hos Billettservice fra lørdag 14. april.

Bendik Baksaas
Med referanser til både hiphop, jazz og søttitallsdisko, tar Bendik Baksaas deg med inn i sonen. Chillsonen. Låtene hans blir spilt hyppig på P3, og med sin frekke kombinasjon av elektronica og diskofunk er Bendik Baksaas en uslepen diamant. Han opptrer også under artistnavnet DJ Løvemaske og serverer tidsriktig urban musikk. En spennende artist du ikke kan gå glipp av.

Sweden
90-talls nostalgi, svevende pop-magi og catchy gitar. Sweden kan gjøre selv den evige pessimist til en gladeste optimist. Med klare referanser til nabolandet, lager Sweden radiovennlig popmusikk. Det syns vi er veldig trivelig og vi er glade for at de er norske. I 2012 har Sweden gjort at 90-tallet aldri har føltes mer riktig, og de gjør det på en meget overbevisende måte.

Synne Sanden
Synne Sanden synger seg rett inn i sjelen din. Med en av Norges vakreste stemmer og sin såre, emosjonelle framtoning vil Oslo-jenta forføre deg. Dette er eksperimentell jazz, og med sine 21 år, er Synne Sanden en meget moden, lovende låtskriver og artist. Med en elektro-akustisk stil, en særegen stil og et stort potensiale, er Synne Sanden definitivt en artist du bør få med deg.

Jacky Jean
Med feelgoodpop som grunnsteinen, leker Jacky Jean med sommerfølelsen, våryrheten og magiske stjerneklare netter. De er en av de mest spilte artistene på P3 for tida, og med enkle melodiøse poplåter og fengende refrenger vil Jacky Jean spre popmusikkens glade budskap. En herlig miks av gladrock og pop. Jacky Jean er et sjarmerende band som garantert vil gi deg godfølelsen med solbriller på.

Doffs Poi
En nærmest psykedelisk, energisk eksplosjon av lyder, som blir til låter som kan minne om en femåring i lekeland på sukkerspeed. Det er vel den beste beskrivelsen av et band som til de grader lar musikken styre. Musikken har blitt beskrevet som happy jazzcore, og sommeren 2011 spilte de blant annet på Oslo Jazzfestival, Malmöfestivalen og Copenhagen Jazzfestival. Et band med et helt spesielt særpreg, og noe du burde få med deg.

Angelica`s Elegy
Et litt mørkt poprock band, med melankoli og lo-fi indierock. Gutta i Angelica`s Elegy lager nydelige låter som sniker seg inn i hjerterota di. Bli ikke overrasket om de blir der. Som ukas Urørt i oktober 2011, en rykende fersk plate, er dette et band som du kommer til å høre mye om fremover.

Flere artister offentliggjøres snart…