Den nye sommerfestivalen i Oslo slapp i dag tre nye navn, og denne gang ble det et helnorsk slipp; Marit Lrsen, Dreamon og Team Me. Om slippet sier festivalen:

Marit Larsen trenger vel ikke ytterligere presentasjon? For med tre fantastiske album har hun etablert seg som en premissleverandør for underfundig og fengende popmusikk. Det beviste hun sist med fjorårets vakre album Spark som inneholdt radiohittene Don’t Move og Coming Home. Indiefyrverkeriet Team Me er noe så sjeldent som et norsk band som også fenger utlandet, og når det gjelder Dreamon så holder det kanskje å si at han blir nevnt i samme åndedrag som Drake. Jo, også er til og med ”Krompen” fan!

- Han sa at han var en stor fan og at han ikke bare likte singelen, men at han digga mixtapen også. Dreamon om da han gikk opp til Kronprins Håkon etter en konsert.

Dreamon lover i tillegg et helt nytt sceneshow så rått at han sier folk vil snakke om i dagene etter konserten!

Bookingansvarlig i Kollen, Pål Jakobsen, sier dette om slippet:

- Det er veldig gøy for oss å kunne slippe trekløveret Marit Larsen, Team Me og Dreamon. Tre unge og vanvittig dyktige artister med internasjonalt snitt som alle er ledende i sin sjanger her hjemme. I Marit Larsen får vi landets mest talentfulle låtskriver, i Team Me et fremadstormende indieband med settlisten full av radiohits, og med Dreamon komplementerer vi et allerede sterkt og ungt hiphop-program.