Britiske The Horrors slapp i fjor skiva Skying til strålende kritikker fra musikkpressen, og vant "Album of The Year" hos NME for innsatsen.

Gutta besøkte Oslo i november samme år, og spilte en fin intimkonsert på John DEE. Nå kommer bandet tilbake til Norge, nærmere bestemt Hovefestivalen, i juni. Festivalen har dette å si om bandet:

"Det er litt vanskelig å skulle sette dagens slipp i bås. De har nemlig vist en imponerende evne til å utvikle sitt musikalske uttrykk og gjøre ting på sitt helt eget vis. The Horrors startet opp i 2005 med en slags gotisk vri på garagerock fra 60-tallet og ble straks både et musikk- og mediefenomen i hjemlandet med debutsingelen Sheena Is A Parasite. Plutselig befant gjengen fra Southend utenfor London seg på turné med Arctic Monkeys og på scenen med Crystal Castles under NME Awards. Og ga ut debutalbumet Strange House i 2007. Men det stoppet ikke der, liksom.

I fjor ga The Horrors ut sitt tredje album, et album noen få sjømil unna debuten, men som fikk et samlet kritikerkorps til å vifte med toppkarakterene. Skying er et lite mesterverk av et stykke engelsk pophistorie, med nesa plantet i alt fra shoegaze og post-punk til britpop og 60-tallets mer eksperimentelle musikkformer. Albumet vant nylig NME Award for årets album og ledet an av den karismatiske sangeren Faris Badwan er bandet nå klare for turné med Florence + The Machine.
Dette er perfekt musikk å drømme seg bort til på verdens vakreste øy. Ta vel imot The Horrors."