Ebbot & co. feiret i 2010 sitt 15-årsjubileum som band og var da aktuelle med samleskiva "Golden Greats no. 1". De er alltid i godt slag og fikk femmere for sitt forrige album "Communion" i Dagbladet og Aftenposten. Sistnevnte oppsummerte det hele eksemplarisk: "Som alltid en krysning av svingende, rifftung rock type Stones/Velvet/Kinks og svevende, psykedelisk spacerock type Pink Floyd/Spiritualized".

Nå er klare med sitt etterlengtede syvende album. Som også blir det siste. Avskjedsplaten "Throw It To The Universe" har fått femmere i Dagbladet og Aftenposten: "TSOOL avslutter stilsikkert med et kosmisk rockesmell." Sonic har anmeldt albumet til 9/10: "Ett storstilat farväl".

Med seg har de den svenske supergruppa The Amazing, som spiller en salig blanding av folk, pop, indie, rock og psykedelia. De har to album og et minialbum bak seg. Siste utgivelse, den kritikerroste "Gentle Stream", kom i fjor høst og fikk 4/5 av Allmusic. Bandet består av medlemmer (eller tidligere medl.) fra Dungen, Granada, Sagor & Swing, Anna Järvinen, Life on Earth! og Dreamboy.

Delta her!