picture

Den nye Oslofestivalen, Kollen Sommerfestival, fortsetter å slippe headlinere, denne gang er det lørdagen som står i fokus med ikoniske Kiss som vil toppe plakaten!

Festivalen skriver i pressemeldingen:

Vi har gleden av å kunne presentere bandet som skal på toppen av programmet lørdagen som den eneste jobben de skal gjøre i Nord-Europa i 2012.

Bandet vi snakker om er ingen andre enn KISS - verdens mest ikoniske rockeband. Levende legender som med og uten sminke har solgt over 100 millioner album verden over, og som fortsatt holder rekorden for flest gullplater tildelt et amerikansk rockeband. Legender som står bak klassiske gigantlåter som I Was Made For Lovin’ You, Crazy Crazy Nights, Detroit Rock City, Rock And Roll All Nite, Love Gun , Beth og God Gave Rock ’N’ Roll To You. Alle låter du kan forvente Gene ”The Demon” Simmons, Paul ”Starchild” Stanley og resten av bandet vil ta med seg til den største scenen på Kollen.

"KISS lørdag på den store scenen på Kollen er en drøm å få presentere. Skal man virkelig få oppleve et band som Kiss må man gjøre det på en scene som rettferdiggjør størrelsen på bandet. Det har vi som eneste festival i Norge på Kollen. Det skal rett og slett bli vanvittig kult å få gi Oslo en eksklusiv konsert med verdens største rock ’n’ roll-sirkus som avslutning på den aller første utgaven av Kollen" – Pål Jakobsen, bookingansvarlig Kollen.

Med KISS plassert på toppen av lørdagsprogrammet lover Gene Simmons selv at dette blir en opptreden for rockehistoriebøkene når han, så ubeskjedent som du bare kan være når du er grunnlegger for et av historiens mest innflytelsesrike rockeband, uttaler:

“You wanted the best, you got the best – KISS at Kollen Sommerfestival. Bring your safety belts and crash helmets, it's going to be the show of shows.” – Gene Simmons, KISSKollen arrangeres for første gang i Holmenkollen 29.-30. juni. Blant andre artister som er sluppet hittil er Rihanna, Noel Gallagher's High Flying Birds, Alison Krauss & Union Station og Turbonegro.