Supersonic Kilden kan i dag bekrefte de to siste artistene på årets plakat. Danske Oh Land er en av hjemlandets mest populære soloartister og gjør karriere internasjonalt både som musiker og skuespiller, mens Alfred Hall er en up-and-coming duo fra Drammen, som det siste året har gjort det skarpt på NRK P3s spillelister. Samtidig er det klart at musikkfesten, som går av stabelen mellom 17. og 19. juli i teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand, legger ut rabatterte dagsbilletter i salg fram til 1. juni. Billettene legges ut på Billettservice den 15. mai.

– Sett under ett er vi svært godt fornøyd med vårt første program, der det har vært viktig for oss å skafe til veie kvalitetsartister innen flere ulike sjangere. Vi føler at vi treffer bredt for et musikkinteressert publikum, sier bookingansvarlig i Supersonic Kilden, Toffen Gunnufsen.

Oh Land har av mange blitt sammenlignet med artister som Sia og Florence + The Machine og klatret inn på Billboard-lista med sitt nyeste album, det selvtitulerte "Oh Land" fra i fjor. Hennes eksperimentelle form for pop og elektronika har ført til opptredner på både Late Night Show with David Letterman og Jimmy Kimmel Live, samt oppvarmingsjobber for Orchestral Manouvres in The Dark (OMD) og Kate Perry. Oh Land er en stjerne med oppadgående kurve.

Duoen Alfred Hall er relativt ferske, men gjorde stor suksess med sin aller første låt, "So Bright". Gutta fra Drammen har bevist at det går an å treffe på første forsøk og har allerede fått to singler listet på høy rotasjon i statskanalen. For tiden jobber de med sitt debutalbum og beviste under aårets by:Larm at de også er et sterkt liveband.

I tillegg er blant andre Jan Tørresen, for mange bedre kjent som DJ Dust, klar til å sørge for stemning ute på brygga utenfor Kilden, der det vil bli stor uteservering under hele musikkfesten.

Begge dagene blir det etterfest på Kick Malt & Bar med DJer og annen underholdning i Kristiansand sentrum.

Fra før av er Sivert Høyem, Ane Brun, First Aid Kit, Atlas Sound, Kurt Vile & The Violators, School of Seven Bells, Lianne La Havas, Sharon Van Etten, Gary Clarke Jr., The Little Hands of Asphalt, Get Dancy!, Thelma And Clyde, Blackroom og Silje Kåfjord klare for den store musikkfesten i teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand mellom den 17. og 18. juli. For mer informasjon, sjekk: www.supersoniclive.no

Vi så Oh Land i London tidligere i år