De er ukonvensjonelle og standhaftige. Og en av de ytterst få røde trådene å spore gjennom karrieren, foruten Kele Okerekes distinkte vokal, er tilbøyeligheten til å gjøre stikk motsatt av hva alle forventer. Etter noen år under radaren har endelig Bloc Party et nytt album i emning. Og alle vet jo at det betyr turné!

Dermed kan vi med glede konstatere at Oslo igjen får besøk av indie-post-punk-rockerne fra London. Bloc Party fikk for alvor sitt indie-renome fastsatt da debuten ”Silent Alarm” i 2005 ble kåret til årets plate av NME. Bandet fikk det derimot til å koke i topplokket på en del fans da de valgte å ta et par steg til siden for post-punken fra debuten på oppfølgerne ”A Weekend In The City” (2007) og ”Intimacy” (2008). Men selv om utforskertrangen har skapt furore, er det kompromissløse Bloc Party som har beholdt kultstatusen. Drowned In Sound forstod tegningen, og konkluderte med at «Intimacy gets pretty close to achieving Bloc Party's ultimate goal of aligning their different directional desires» og plasserte albumet likegodt på en fin 36. plass på listen over 2008s beste album.

Derfor må gudene vite hva Bloc Party tryller opp av hatten denne gangen. Det eneste vi kan slå fast er at det kommer til å bli sinnssykt irriterende bra, og at du kan oppleve det live i Oslo den 20. november, skriver Goldstar i pressemeldingen.

Billetter i salg via Billettservice fredag 1. juni.