Det er ikke mange månedene siden Michael Kiwanuka besøkte Oslo og Parkteatret i en konsert som fikk hele 7/10 her på Musikknyheter.

Nå kommer Kiwanuka tilbake, og denne gangen er det Rockefeller som får besøk!

Goldstar Music skriver:

"Med Michael Kiwanuka på scenen er det stemningen som står i fokus, og opplevelsen av fremragende musikere og den sjelfulle, tidløse stemmen til dette høyst lovende stjerneskuddet. Kiwanuka er muligens en av vår tids mest begavede artister, og med lekende letthet fremfører han tradisjonell men samtidig moderne soul, influert av afro med jazzaktige overtoner.

I 2011 ga Michael Kiwanuka ut to kritikerroste EP-er som sørget for kontrakt med stort plateselskap, og i januar i år toppet han BBCs forventningsbarometer "The Sound Of 2012". To måneder senere, den 9. mars, ble debutalbumet Home Again sluppet i Norge. Det ble, med all rett, en stor suksess. Seneste singelen I'll Get Along er blitt en topp 10 hit på radio.

Kiwanuka leverer et knippe sjelfulle og organiske låter i krysningen mellom soul, folk og jazz, hvor han kanaliserer sine fremste inspirasjonskilder (deriblant Bill Withers, Marvin Gaye, Otis Redding, Bob Dylan og D'Angelo) i et lydbilde som føles både klassisk og moderne. Resultatet er tidløst, dempet og intimt, innspilt i en kjeller på Isle Of Wight med produsent Paul Butler (The Bees).

Den 26. april i år spilte han for et stappfullt Parkteatret og nå kan vi til manges store glede bekrefte et nytt show på Rockefeller den 29. november. Det kommer garantert nok en gang til å bli magisk, fantastisk og en vakker kveld,- vi lover."Billetter i salg fredag 29. juni.