Nordens største metallband In Flames er tillbake. I september slipper bandet sitt nye album og et par måneder senere gjør de sin eneste Norges-konsert for i år i Oslos storstue, Oslo Spektrum.

De er profeter i sin egen hjemby Göteborg, og hele Sverige for øvrig, men også høyst respekterte over hele verden som en av metalscenens aller, aller beste. Bandet har solgt rundt tre millioner plater, mottatt en rekke utmerkelser, gjort storslåtte, mektige arenaturnéer og spilt på de største festivalene. In Flames er utvilsomt et av de største bandene i svensk musikkhistorie.

I 2011 slapp bandet albumet ”Sounds of a Playground Fading”, hvilket klatret høyt på listens verden over. Nå er de snart aktuelle med sitt ellevte studioalbum, den enormt etterlengtede oppfølgeren ”Siren Charms”, som slippes i Norge 5. september. Albumet er spilt inn i det klassiske og ærverdige studioet Hansa Studios i Berlin. Første singelen heter ”Rusted Nail” og slippet 13. juni.

Vokalist Anders Fridèn uttalte til Metal Hammer (via Blabbermouth): «Da jeg besøkte Hansa Studios, fikk jeg gåsehud. Det er så mye historie både inne i og rundt studioet, og jeg ønsker å være en del av det. Magi har blitt skapt her, og forhåpentligvis vil det påvirke oss også».

Alle som kan sin In Flames vet at dette albumet kommer til å levere og innfri de velfortjent, høythengende forventingene og at albumet kommer til å ta bandet til et nytt nivå. I november 2011 gjestet In Flames Oslo Spektrum, hvorpå NRK Pyro uttalte : «En fantastisk helaften!».

Vi ser virkelig frem mot et nytt album fra et av verdens beste metallband og vi forstår allerede nå at konserten i Oslo Spektrum i novembermørket kommer til å bli fantastisk! Sikre deg billetter til en av høstens mest forrykende konsertopplevelser.Ordinært billettsalg starter fredag 2. mai, kl 09:00.