Ane Brun kommer til Frognerbadet med kremen av svenske musikere i form av Tonbruket, Nina Kinert og Ola Hultgren. Sammen vil de fremføre låter fra Ane Bruns første ti år som artist, - 10 år som har gitt oss ni kritikerroste og platinaselgende album som «Changing of the Seasons» og «It All Starts with One». I løpet av disse årene har Ane Brun mottatt tre Spellemannpriser og hatt fem topp-2 album på VG-listen.

Hennes siste album med nytt materiale, «It All Starts with One», var sågar en av de første platene noensinne som fikk toppkarakter i alle de fire store dagsavisene i Norge og debuterte på førsteplass på salgslistene samme uke i Norge og Sverige.

Under Superbowl-finalen i år sang Ane Brun for over hundre millione amerikanske TV-seere. TV-produsenten ville heller ha «Don’t Leave» med Ane Brun enn bidrag frå superstjerner som U2 og Madonna. Etter to ukers turné i USA og Canada i februar gikk turen videre til Australia og New Zealand, før Ane nå er tilbake og klar for Frognerbadet.

Ane Brun har høstet rikt med superlativer, musikkpriser og listeplasseringer, men det er likevel på scenen hun stråler sterkest. På Norwegian Wood stiller Ane Brun med det samme mannskapet som leverte en fantastisk jubileumskonsert for et utsolgt Sentrum Scene
like før jul. Det betyr at vi igjen for møte Tonbruket, som nylig mottok sin tredje svensk Grammis av tre mulige.
Med Kent og Violet Road på plass sammen med Ane Brun, er det klart for festforestilling i Frognerbadet fredag 13. juni, skriver festivalen i pressemeldingen.Iført hatter og dresser, har Violet Road bit for bit kapret hele Norge. Nå er bandet klare med sitt tredje kritikerroste album, «Back to the Roadshow», som har fått terningkast-5 i VG og Dagbladet, og opptreden på hovedscenen i Frognerbadet sammen med Kent og Ane Brun.

Samme hvordan du blir kjent med Violet Road er førsteinntrykket herlig dobbeltsidig. På den ene siden er dette musikk som gjør at du bare vil nyte, ta del i teksten, føle stemningen og være en del av klangen. Samtidig ønsker du å sparke ifra, få alle til å synge med og starte en real fest. Violet Road lager musikk for ensomhet og tosomhet, og for den spontane eller planlagte festen. Storslagen pop med arbeidersangflørt og festlig melankoli. Alt er der og helt ukomplisert,- og det gjelder ikke bare P1-listede hits som «Can You Hear the Morning Singing», «Burning Up» eller «Face of the Moon».