Singelklubben Diamond Club har siden 2012 presentert 36 singler med artister som blant andre Kid Astray, The Lionheads, Kaja Gunnufsen, Frk. Fryd, Kindred Fever og Intertwine.

”Vi jobber kontinuerlig med å spore opp ny og lovende norsk musikk. Vi bruker vårt nettverk til å fremme disse med et singelslipp og showcase hver måned. Nå ønsker vi å ta steget videre å arrangere en todagers showcase festival for ny norsk musikk. Vi ønsker å gi disse artistene en plattform for å vise seg fram for bransje og for et nytt publikum”, sier Ruben Nesse i Brilliance Records, som star bak Diamond Club.

Visjonen bak Diamond Fest handler om å presentere nye norske talenter som kommer til å prege det neste norske musikkåret. Artistene som spiller Diamond Fest er de artistene festivalledelsen tror vil fylle scener og radiobølger over hele landet i 2015. «Diamond Fest» arrangeres på Vulkan Arena 29. - 30. august

Kid Astray er ikke et ukjent navn lenger, men de er et band vi forventer at kommer til å få sitt store gjennombrudd I løpet av det neste året. Første single fra deres debutplate, “No Easy Way Out” får tung rotasjon på radio, og bransje og publikum i Norge og utlandet venter i spenning på første fullengder fra Asker-bandet som virkelig har funnet formen de siste månedene.




Rytmeklubben er et band/produsentkollektiv som holder til I Trondheim. De spiller live som en ansamling individuelle produsenter som spiller hverandres låter, remikser og edits av andre folks musikk. I tillegg til å gi ut musikk som Rytmeklubben driver de en klubbkveld i Trondheim og jobber for å promotere elektronisk musikk fra regionen.



No. 4 har eksistert i Oslo-undergrunnen i flere år under ulike bandnavn, men fikk nasjonal oppmerksomhet da låten deres ”Lite og stort” havnet på manges lepper våren 2014. Bandet trioen er for tiden i studio og jobber med nytt materiale som etter sigende er inspirert av så vel Beyoncé som Veronica Maggio og Nora Brockstedt.




Sigrid Raabe er muligens den mest lovende artisten på nordvest-landet for tiden. Etter å ha fått stor oppmerksomhet for låten Two Fish, både i sin egen versjon og i Loveless sin utgave, er det mange som har store forventninger til hva Ålesundsjenta skal komme med framover.




Psyence Fiction, tidligere kjent som iampsyencefiction, er et band fra Oslo, frontet av Lofotværing Aleksander Johansen. Etter å ha gitt ut sin selvtitulerte debut-EP like før jul, høstet de lovord for sine konserter på by:Larm 2014. Bandet har startet karrieren med å få minst like stor oppmerksomhet i utlandet som i Norge, og spiller i disse dager inn sin debutplate.



Bearson er kanskje ukjent for mange, men ikke for de 15.000 fansene han har på facebook. 18-åringen fra Oslo lager en form for balearisk/tropisk elektronisk musikk og har fått mye oppmerksomhet utenfor landets grenser for remiksene sine.



Drippin er blant annet kjent for å være DJ’en til Yoguttene, men han har også en solid karriere på egen hånd. Han har produsert for Le1f og Lars Vaular, er med og driver klubbkvelden Ball ’em Up og spiller mye både i Norge og utlandet med sin nyskapende miks av sørstatsbeats, bergensbølge, jersey club og dancehall.



Billetter i salg nå.