Singer/songwriteren Damien Jurado fra Seattle spiller om en liten uke på John Dee i Oslo. Den kritikerroste artisten har vært aktiv på platefronten siden midten av 90-tallet, og slapp i januar sin nyeste skive Brothers And Sisters Of The Eternal Son. Ifølge Jurado har skiva fått positiv tilbakemelding, og også her i Norge ble det bra kritikker for skiva som blant annet fikk 5/6 i VG: "Kombinasjonen av Swifts metalliske klang, krystallsyke synther, pussige latinoperk og den store mannens såre stemme gjør dette til americana fra en ny dimensjon".

Artisten, som forteller Musikknyheter at musikken hans ikke er selvbiografisk, men små historier, liker godt å spille i Norge men har ikke helt bestemt hva som skal spilles på John Dee enda:

- Jeg plukker ikke ut låter på forhånd. Jeg bare spiller det som føles riktig i øyeblikket.

Han legger likevel til at det nok blir en hel del nytt materiale på konserten, som DU kan vinne billetter til her hos Musikknyheter!

Vi har to par billetter å dele ut, og alt du trenger å gjøre for å vinne billetter til deg og en venn, er å svare på dette spørsmålet:

Hvor mange studioalbum har Damien Jurado sluppet?Jurado spiller også på Perfect Sounds Forever sin klubbfestival som finner sted på ulike venues i Bergen i september!