Forbered dere på Seinabo Sey, dama som kommer til å bli lyden av sommeren 2014!

Seinabo har med sin sjelfulle stemme og magnetisk levende tilstedeværelse grepet mange, og markerer på egen hånd en ny æra for populærmusikk. 8. august, under Øyanatt, inntar hun Parkteatret i Oslo. Mange medier har omtalt henne som ”one to watch”, og debutsingelen ”Younger” har allerede hatt førsteplassen på både Hype Machine og Shazam sine hitlister. Her i Norge har hun herjet hitlister og radio med den norske DJen Kygo, som tidlig la sin elsk på låta og gjorde en remiks av den.

Nå slipper Seinabo sin andre singel, ”Hard Time”, en låt som kombinerer downtempo R’n´B og særegen, svensk elektronika. Her fremstår Seinabo som en moderne blanding av Lauren Hill og Vera Hall.

–Seinabo Sey er et fyrverkeri av en dame, og det skal bli utrolig spennende å se henne på scenen på Parkteatret under Øyanatt, uttaler arrangør i Atomic Soul, Peer Osmundsvaag.

–Dette er en dame å se opp for, og vi kan være stolte av at et heldig norsk publikum får være noen av de første til å oppdage denne kommende stjerna.

Seinabo Sey og produsent Magnus Lidehäll er for tiden opptatt i studio, hvor de jobber med Seinabo sitt debutalbum. Det forventes at albumet vil reflektere jentas oppvekst fra Sverige og Gambia i Vest-Afrika. Hennes avdøde far var på sin tid en kjent musiker i Afrika, og Seinabo forteller at hun er vant med følelsen av å ikke høre hjemme noen steder, å leve på kanten mellom to helt ulike kulturer. Hun mener musikken og låtskrivingen hennes har gitt henne økt selvtillitt, og håper det er noe hun kan gi videre til de som hører musikken hennes.Billetter kr. 225,- + avg. med Øyapass, 250,- + avg. uten
I salg mandag 2. juni kl 9.00
Dørene åpner kl. 22