Og det hele går av stabelen fredag 13. juni – på selveste ulykkesdagen. Det blir uten tvil en travel dag for bandet som skal farte rundt til ymse plasser i Oslo i det de kaller en «musikalsk stafett». Spilleplanen ser du nederst i artikkelen.

Vokalist Maria Haugerød innrømmer at hun er spent på om alt vil gå etter planen. «Vi lurer veldig på hvordan det er å ha 13 konserter på én dag, hvilke kick vi får gjennom dagen og hvilke utfordringer som oppstår. Jeg er i hvert fall veldig spent på om stemmen min holder gjennom hele dagen!»

Tammie Tambourine beskriver seg selv som et indiepop-band, og lover å presentere forrykende liveshows med en god dose energi og særpreg. «Vi spiller akustisk på alle konsertene, og siden vi er et elektrisk band vil dette bli både en utfordring og veldig lærerikt. Håpet er å spille for så mange forskjellige publikummere som mulig, og vi gleder oss til å spre musikken vår over Oslo,» sier Haugerød.Bandet har sin opprinnelse i en bakgård på Frogner i 2012, da venninnegjengen bestemte seg for å ditche punkrock-bandet til fordel for indiepopen. En snau uke senere spilte de på Månefestivalen i Fredrikstad, og har siden det spilt på Hovefestivalen og varmet opp for blant annet Jonas Alaska. Bandet er aktuell med ny singel i juli.


Spilleplan 13. juni:

Sofienbergparken: kl. 11.00
Glazed and Amused: kl. 12.00
Cubaparken: kl. 13.00
Betong: kl. 14.00
Parkteateret: kl. 15.00
The Kasbah: kl. 16.00
Månefisken: kl. 17.00
Cafe Mir: kl. 18.00
Skuret: kl. 19.00
Sound of mu: Kl. 20.00
Cafe Sør: Kl. 21.00
Volapük: kl. 22.00
Overraskelse: kl. 23.00


Tammie Tambourine på Soundcloud