Feelings Festival truet med søksmål. Endrer navn på festivalen til Findings.

På grunn av navnlikhet til selskapet Feelings AS har Feelings Festival besluttet å endre navn til Findings. Findings som arrangeres i samarbeid mellom Live Nation Norway og Sky Agency på Bislett Stadion 22. august, hvor artistene Avicii, Steve Angello, Kygo, Icona Pop, Klingande og Lemaitre er bekreftet, mottok for noe måneder siden et brev fra søksøker sin advokat. På bakgrunn av at saksøker følte seg krenket, ble det i brevet fremsatt et krav om at Feelings Festival endret sitt navn, og at fravær av imøtekommelse ville resultere i søksmål. Feelings Festival ble tilbudt å kjøpe Feelings AS sitt varkemerke for 1.000.000 NOK, men festivalaktørene Live Nation Norway og Sky Agency har takket nei til dette.


Saksøker er et mindre selskap som ble opprettet i 2011. Selskapet driver virksomhet som skal yte konsulenttjenester innen arrangement, event og produksjoner mot næringslivet, hovedsakelig rettet mot aktører i restaurantbransjen. Til tross for at saksøker merkevarebeskyttet "Feelings" samme dagen som Live Nation Norway og Sky Agency offentliggjorde Feelings Festival, og at saksøker heller ikke kan vise til hvilken bred, kommersiell betydning ordet har hatt og har for deres drift og virke i Norge, ønsker ikke festivalaktørene å bruke tid og penger på en rettsak, eller å kjøpe saksøker sitt varemerke for 1.000.000 NOK slik festivalaktørene er blitt tilbudt. Live Nation Norway og Sky Agency ønsker heller å rette sin tid og energi inn i arbeidet med å skape en fantastisk og
minneverdig festival på Bislett Stadion 22. august, skriver Live Nation i pressemeldingen.

Navnendringen medfører ingen endringer for festivalen for øvrig, og påvirker således ikke dens innhold eller avvikling. Kjøpte billetter til festivalen vil gjelde til Findings.