Idag starter Resirkulert Lyd, et musikksamarbeid med en god eim av norsk hiphophistorie og ikke minst fokus på at gjenvinning er vinning, for å si det med som Kaveh, kampanjens frontfigur.

Prosjektet er altså et gjennvinningsfokusert prosjekt, hvor artister som for eksempel Kaveh, Arshad Maimouni, Jaa9 & Onkl P, Timbuktu og Cezinando bidrar. 6.juni markerer startskuddet for låtmaratonet, som gjennom sommeren dryppersyv låter, et pent knippe musikkvideoer og andre godbiter på publikum. Både godt etablerte, og nyere artister, resirkulerer urbane klassikere og gir dem ny innpakning og nytt liv.

I tillegg til låtene og videoene vil Resirkulert Lyd drives gjennom en rekke aktiviteter, konkurranser og opplevelser, plassert i det nye medieuniverset på nett, og da primært gjennom sosiale medier og digitale plattformer for musikk og video.

Kampanjen er utviklet i samarbeid med Grønt Punkt Norge, som drifter returordningene for plastemballasje og drikke- og emballasjekartong, og den er satt sammen og gjennomføres av Kaveh, MER og Pulse Communications.

Med Resirkulert Lyd håper man å kunne gi det unge urbane musikkpublikumet en sommer fylt av fete låtopplevelser og samtidig kanskje bidra til å øke deres fokus og forståelse av viktigheten og verdien i å bidra positivt til naturens kretsløp
Resirkulert Lyd