Dropkick Murphys er tilbake på Sentrum Scene etter sin maktdemonstrasjon der i fjor, da de blant annet scoret 10 av 10 her på Musikknyheter.no. Med en blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk går Dropkick Murphys på scenen med høy energi og alltid et unik show for publikum. De har til nå produsert 8 album, og de bruker flittig både banjo og trekkspill i musikken sin.

–Etterspørselen etter Dropkick Murphys er enorm, det er nok mange som liker deres sorgløse tilnærming til musikk og tradisjoner. Nå som de skal ut på turné igjen ville vi sikre oss en opptreden så tidlig som mulig, forteller arrangør i Atomic Soul, Peer Osmundsvaag.

”Et band i storform, og et publikum som hverken klarte eller ville stå stille!”, skrev journalist Alyssa Nilsen i Musikknyheter etter deres siste besøk. De har også gjestet et Oslo Spektrum fylt til randen, og da skrev Harald Fossberg i Osloby.no at ”Dropkick gir ikke ved dørene, de river av låt etter låt uten pause, og nå er det like før betonggulvet i Spektrum begynner å gynge!”

–Det er ikke tvil om at Dropkick Murphys er en av verdens mest underholdende band, de kombinerer musikken sin med en rett og slett uslåelig fest hver gang de står på scenen, slår Osmunsvaag fast.

Bandet ble stiftet i Massachusetts, USA helt tilbake i 1996 og har tatt verden med storm siden. De begynte i kjelleren hos en lokal barberer og ble senere en stor begivenhet med sitt årlige show på St Patricks Day i Boston. Flere av deres hiter har gjort sine seiersrunder på Billboardlisten, blant annet "The State of Massachusetts", ”I´m Shipping Up to Boston” som er fra soundtracket til storfilmen ”The Departed”, og nå med deres nyeste album ”Signed and Sealed in blood”.

Etter å ha solgt ut sine siste konserter i Norge forventes det et fullstappet Sentrum Scene den 6. februar. Man kan forvente celtic punk fra Boston og skikkelig irsk feststemning. Billetter blir lagtut for salg på billettservice.no lørdag 16.08.