Diamond Club og ACT Entertainment presenterer den nye showcasefestivalen Diamond Fest på Vulkan Arena 29. – 30. august. Visjonen bak Diamond Fest handler om å presentere nye norske talenter som kommer til å prege det neste norske musikkåret. Artistene som spiller Diamond Fest er de artistene festivalledelsen tror vil fylle scener og radiobølger over hele landet i 2015.

Vi er storfornøyd med årets program og ser fram til en konsert-helg med variert og spennende musikk fra lovende artister på Vulkan. De siste artistene til årest program er: Lugn, Funkin Matt, Fay Wildhagen, Stereopol, Ine Hoem og Ondt Blod. Festen avsluttes med Get Dancy! DJs lørdag kveld.


Ondt Blod

Ondt Blod er Norges nye hardcorehåp fra Kirkenes med base i Tromsø. I deres drøyt ettårige levetid (!), har Ondt Blod rukket å være listet på P3 med deres ”Frykt Og Avsky” etter å ha blitt ukas urørt i oktober ifjor. I 2014 erobret de By:larm med fulle konserthus til gode anmeldelser, og dro på turnè med Kvelertak. Med fulle hus på by:larm, og flere scener lagt i ruiner i nord, har Ondt Blod utvist et voldelig publikumstekke. Allsang, crowdsurfing, blåmerker og blod, er alle bestanddeler i det ekstatiske kaoset som utgjør Ondt Blods konserter. 15. mai lanserte Ondt Blod sin andre ep på Loyal Blood Records produsert av Ariel Joshua Sivertsen (Cazadores, Die A Legend, The Wolves) og Yngve Andersen (Blood Command, Frk. Fryd, Sverm). Singelen “Hvit Støy” er listet på NRK P3 og P6 Radio Rock.


Lugn

Lugn spiller intrikate og fengende poplåter fulle av kontraster, med et detaljrikt lydbilde basert rundt melodiøse vokalharmonier og drivende rytmer. Bandet består av en hel flokk med musikere som har jobbet av og på med prosjektet de to siste årene. Singelen Mundane, en kjærlighetslåt med et sound som går hånd i hånd med sol, sommer og forelskelse, ble til før bandet var satt sammen, men nå er de endelig klare for å introdusere publikum for sitt hjertebarn.


Funkin Matt

Funkin Matt har vært i vinden som få andre i sommer, men offisielle remixer av både Garbrielle og Mariah Carey. I løpet av de siste månedene har han også rukket å gjeste Tiestos program på BBC1, i tillegg til å gi ut en EP på hans label, Musical Freedom, samt en EP på Fools Gold. Funkin har allerede rukket å skape furore langt utenfor landets grenser med sin dansevennlige musikk. Se opp for flere spennende utgivelser i løpet av høsten og årene som kommer.


Fay Wildhagen

Det er sjelden å komme over et såpass rått og fengslende talent som Fay Wildhagen, som lager viltvoksende folkpop med aner til artister som Ane Brun og Feist. Fay spillte på både Slottsfjell og Øya i sommer og er fortiden A-listet på P3 med låten «We Are».


Stereopol

Stereopol er beskrevet som nordisk pop med distinkt vokal. Etter debutalbumet fra 2012, som av Gaffa ble omtalt som «en oppsiktsvekkende sterk debut», slapp de i mars singelen «Fingertips» som ifølge P3 er en av årets beste norske låter og som gjorde at de «virkelig tok steget opp». Låten fikk mye spilletid på norske radiobølger (P3, P1 & P13), og fant også veien til søramerikanske FM-bånd. De er nå klare med sin andre singel "Hourglass", fra albumet som er ventet i 2015.


Ine Hoem

Ine Hoem står fram som en av de unike unge stemmene i norsk musikk. Med fengende, melodiøse popmelodier peiler Ine Hoem ut sin nye musikalske retning. Debutsingelen 'Get It Off' ble sluppet i januar i år, og gikk rett inn på P3s spilleliste. P3-redaksjonen skrev følgende om låta: "Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen. Kort oppsummert er “Get It Off” en oppløftende poplåt fylt med godlynt energi.» Ine Hoem slipper sin andre singel ”All Are Sailing” 6.mai. Til høsten kommer debut-EP’en.


Hittil er også disse artistene sluppet: Kid Astray, Rytmeklubben, No. 4, Sigrid Raabe, Psyence Fiction, Bearson, Drippin, Kasket Club, Marble Pools, Boska, Tellef Raabe, Slutface og Silja Sol.


Billetter i salg på Billettservice: http://tinyurl.com/mwp4986


info: http://diamondclub.no/diamond-fest