Det som for mange har virket som en umulig drøm, vil denne høsten gå i oppfyllelse. Legendene i Tungtvann har nemlig bestemt seg for en gjenforening som inkluderer tre eksklusive konserter.

Under Parkenfestivalen i 2007 gjorde Tungtvann sin siste offisielle opptreden, etter dette ble den sagnomsuste hiphop-trioen redusert til å kun å være et kjært minne for mange. Jørg-1 og Jan Steigen har holdt sammen og gjort felles karriere med Joddski, Hålogalandslaget og Raggabalder. Poppa Lars valgte å trappe ned egen karriere og ble i stedet produsent for andre artister. Så – egentlig ut av ingenting, velger de å gjenoppstå. Hva har egentlig skjedd? "Tiden er inne for en hyggelig liten rusletur ned memory lane" sier Jørgen Nordeng, som selvsagt tar tilbake til sitt gamle kallenavn Jørg-1, for anledningen.

Tungtvann spilte på Pstereofestivalen i helgen – en konsert som fikk terningkast seks i Adresseavisen! Til helgen spiller de på Parkenfestivalen. Deretter er det endelig Oslo sin tur – og begivenheten finner sted 10. oktober på Rockefeller!Billetter i salg lørdag 23. august kl. 10.00.