Parkteatret har hatt stor suksess med sitt Yngling-konsept, hvor kjente og kjære band og artister til en forandring spiller helt egne konserter for de under 18. Prosjektet, som startet i 2013, har tidligere hatt navn som Honningbarna, Nico & Vinz og Passenger på plakaten. Mange av artistene spiller to konserter på samme dag, en for de under 18 tidligere på kvelden, før deres vanlige konsert i 21-tiden.

Høsten 2014 har Yngling fler konserter på tapeten enn noensinne, og på høstslippet for årets program kunne daglig leder ved Parkteatret, Limita Lunde, stolt presentere artister som Sondre Lerche, Jaga Jazzist og Susanne Sundfør.

picture

Parkteatret har uttalt at “Engasjementet bak prosjektet er drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et sterkt ønske fra Parkteatret sin side om å bidra til å gjøre ny norsk musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig. Målet er at ungdom kan oppdage og opplever ny, norsk og aktuell musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser.”

Høstens kommende konserter er som følger:

Thea & The Wild,
Pow Pow,
Blitz the Ambassador (US/GH),
Susanne Sundfør,
Wakey!Wakey! (US),
Sondre Lerche,
Jaga Jazzist