Steel Panther lagde fest da de besøkte Norge tidligere i vår, og ble belønnet med full pott av Musikknyheter. Nå kommer de fargesprakende guttene tilbake, og lørdag 21. mars 2015 spiller de atter en gang på Sentrum Scene!

Rockefeller skriver:

Steel Panther har for lengst erobret verden med sin misjon om å spre hardrock og herpes, og er kjent for sitt vanvittige låtrepertoar og sceneshow. De slo for alvor igjennom med albumet "Balls Out" i 2011, og spilte for et utsolgt Rockefeller på den påfølgende turnéen. Nå har bandet nettopp gitt ut oppfølgeren "All You Can Eat", og med låttitler som "Party Like Tomorrow Is the End of the World", "Pussywhipped", "Gloryhole" og "Bukkake Tears" er det tydelig at bandet fortsatt følger vinneroppskriften fra tidligere!

Steel Panther har varmet opp for storheter som Def Leppard, Mötley Crüe og Guns N’ Roses, og i høst drar de på turné med selveste Judas Priest.

21. mars 2015 ser du dem på Sentrum Scene i Oslo - dette blir nok en kveld for historiebøkene!Billetter i salg fredag 12. september kl. 09.00.

Les vårt intervju med bassist Lexxi Foxx