Det blir et gledelig gjensyn med supertrioen Cloroform i høst. Som du kanskje husker så er det noen år siden vi hørte noe fra gutta sist, men bandet har såvisst ikke tvinna tommeltotter eller gått NAV siden sist. Cloroforms tre medlemmer har vært særdeles opptatt med alt fra å skrive låter for Kylie Minogue, synge med Mike Patton, spille bass i Kaizers Orchestra, til å skrive filmmusikk til Fransk storfilm, skriver Cafe Mono.

CLOROFORM er en tung propagandamaskin som sprer et budskap om musikalsk åpenhet hvor alt er lov. Cloroform er rå aggresjon og energi som kommer til uttrykk i en stilfusjon av "50talls rock og brutal pop". Med keyboard, ståbass og trommer klarer trioen å lage utrolig mye lyd, og de har en sceneutstråling som er verdensmestre verdig. Siden utsendelsen av debutalbumet, Deconstruction i 1998, har bandet med dets rå energi og bastante utladninger sendt både publikum og anmeldere ned for telling.

Nå har barndomskammeratene begynt å jobbe sammen igjen. Nytt album er under produksjon og flere turnéer er under planlegging. Bandet varmer opp med å gjøre konserter i Stavanger, Bergen og Oslo denne høsten.

5. nov Tou Scene (Stavanger)
6. nov Garage (Bergen)
7. nov Café Mono (Oslo)Børge Fjordheim: trommer / vokal
Øyvind Storesund; bass / vokal
John Erik Kaada: clavinet / vokal

Billetter kjøper du her