Foto: Marte Vingelsgaard

Die With Your Boots On, Oslos eneste countryklubbkonsept, fyller år den 10. oktober. 2 år er kanskje ikke så lenge, men veldig mye har skjedd på denne tiden. Klubben har flyttet fra kjøkkenet til Revolver og gjort kjelleren til sitt faste tilholdssted. Utflukter har blitt gjort til Crossroad, John Dee, Bushwick, Leiligheten, Mono og Tilt. Artister som har spilt er blant andre Bendik Brænne, Daniel Kvammen, Signe Marie Rustad, Empty Bottles Broken Hearts, Seven Doors Hotel, Adam Eaton og Darling West. I tillegg har klubben gjort etterfester og dj-oppdrag i forbindelse med konserter av Kacey Musgraves, The Jayhawks, Eric Church og Dixie Chicks. Denne gangen går arrangementet ned på John Dee og på scenen står tre vidt forskjellige, men like fullt strålende band.

LUCKY LIPS
Hvor kult er det ikke at vi har fått med Europamesterne i bluegrass til å åpne 2årsjubileet vårt? Lucky Lips spiller en særegen form for bluegrass med innslag av americana. Bandet har to godt mottatte albumutgivelser bak seg, samt den relativt ferske EPen “Bethea Ranch” som kom i fjor høst. Lucky Lips har ry på seg for å være et forrykende liveband og vi er sikre på at de kommer til å sette en skyhøy standard for denne aftenen.

THE NORTHERN BELLE
The Northern Belle var det aller første bandet som spilte på DWYBO og den gangen var det også bandets første konsert. Siden den gang har bandet gitt ut to singler, med ny singel og albuminnspilling rett rundt hjørnet. De har spilt på de fleste scenene Oslo har å by på og også et utvalg festivaler. Bandet mikser inspirasjoner fra country, folk, blues og norsk folkemusikk til sitt eget særegne, men varierte uttrykk. Med pedal-steel, hardingfele, kontrabass, dobro og mer til, tar The Northern Belle deg med både til seters og til Nashville med vakre låter, ført i pennen av bandleder Stine Andreassen.

LØITEN TWANG DEPOT
Kan det bli mer rotekte enn en gjeng outlaws fra Løiten? Neppe. Løiten Twang Depot leverer bredbeint country som nikker tungt til våre alles kjære Waylon Jennings, Johnny Cash, Johnny Paycheck og Merle Haggard. Her gjelder det å feste sporene på bootsa! Gutta har vært i Nashville og spilt inn et album som skal være rett rundt hjørnet. Med opptreden på Countryfestivalen på Vinstra i sommer bør gutta ©være bra klare for å vise Boots-publikummet hvor skapet skal stå.

Dette blir helt Texas, rett og slett! Du kan være med og vinne billetter til jubileumskonserten med å svare på følgende spørsmål:

Hva heter artistene som var med i supergruppa The Highwaymen?


Under har du en spilleliste på WiMP som oppsummerer veldig bra hva slags musikk det går i på klubbkonseptet.

Spilleliste: Die With Your Boots On