Bergensbandet Sherpa har forlengst skapt seg et navn i undergrunnsmiljøet i hjembyen Bergen, og blir sett på som litt av en liveskatt. Selveste Sondre Lerche er fan, og tok de med som support på sin forrige norgesturné. Nå skal guttene atter en gang ut på veien, denne gang med Casa Murilo! I tillegg slipper de nye låter utover høsten, så det vil nok ikke ta lang tid før dette bandet tar skrittet opp fra undergrunnen og inn i allmenn-bevisstheten.

Bandet består av medlemmer fra Young Dreams og tidligere Forza, og musikken beskrives som "en energisk miks av roots, jazz og hiphop med et slør av indie - en dansbar og utadvent musikkoplevelse".

Sherpas nye singel heter Rabbit, og handler ifølge Babak, vokalist i Sherpa, om: "Alt du prøvde å si, men aldri fikk sagt. Teksten er en pushwagner!". Hør den her (Artikkelen fortsetter under låta):Sherpa, som består av Babak Ziai (vokal), Johannes Vaage (gitar, bass og vokal), Ivar Thormodsæter (trommer), og Eirik Blåsternes/Peewee (produsent), kan oppleves her i høst:

03. oktober: Rockefeller
(support for Casa Murilo)

04. oktober: Union Scene
(support for Casa Murilo)

10. oktober: Østsia, Kristiansand
(support for Casa Murilo)

11. oktober: Bluebox, Grimstad
(support for Casa Murilo)

17. oktober: Rokken, Volda
(support for Casa Murilo)

18. oktober: Hulen, Bergen
(support for Casa Murilo)

26. oktober: Kulturhuset, Oslo

08. november: Samfunnet, Trondheim

Debutalbumet til Sherpa forventes i 2015.

Sjekk ut Sherpa på Facebook.