Den norske elektronikaduoen Eik slipper nå en ny singel. Denne gang byr de på sin egen versjon av Chaka Kahns gamle hit Ain`t Nobody
Musikken til Eik kan beskrives som en miks av elektronika og pop som til dels er svært dansbar og til dels er rolig. Det er imidlertid alltid melodiøst. Duoen leker seg hemingsløst med ulike sjangre innen elektronika, alt fra house og ambient, til fengende elektropop og progressiv klubb/dance.
Siden debutalbumet Undetected ble sluppet i 2012 har duoen spilt på blant annet by:Larm i 2012, Roskilde i 2013 og Øyafestivalens klubbnatt. Nå varmer de opp til et oppfølgeralbum.

Forrige gang Eik ga ut ny musikk var i fjor, da med singelen Beam Me Up som ble spilt inn med Fred Ball som produsent. Mange kjenner Fred Ball som mannen bak Pleasure og som produsent til mange andre kjente artister, som King Midas, Bertine Zetlitz og Bernhoft. Nå kommer andre låt fra det kommende albumet. På vokal bidrar Eiks faste gjestevokalist, Christine Ekeberg.

Eik består av keyboardist og komponist Per Kåre Limmesand og trommeslager Kristoffer Carlsen. Da albumet ble sluppet i England ble det plukket opp av Mixmag, og presentert som månedens electroalbum.
Når Eik spiller live utvides duoen til et band på fire, med gjestevokalist og ekstra innsats på synth/effekter. Låtene fra albumet spilles i egne klubbversjoner, hvor trommeslager Kristoffer Carlsens innsats sørger for hypnotiske rytmer til dansegulvet!Foto: Trond Maroni