Etter ca 6 år i dvale og rykter om oppløsning dukket plutselig Beezewax opp igjen, og det med et smell. Bandet var booket til den prestisjefylte Primavera Sound-festivalen i Barcelona i tillegg til en vårturné i England med Playlounge. Dette ble fulgt opp med en ny singel som høstet godord fra bl.a Q Magazine, Under the Radar og Magnet.


Albumets tittel Tomorrow peker i den retningen som bandet ønsker å se, nemlig fremover. Det er ingen ønsker om å dvele ved 90-talls indierocken, selv om dens inspirasjon fortsatt er tilstedeværende. Men i tillegg til dette har bandet både vendt blikket bakover og fremover for inspirasjon. Trommelyden til The Ramones og gitarene til the Cure, men samtidig rytmikken og
synthbruken fra kontemporær indierock. Vokalist Kenneth Ishak har de siste årene vært en fremtredende produsent og hans erfaringer med å jobbe med bl.a Heyerdahl, Thea & The Wild, Kaja Gunnufsen, Torkelsen kommer godt til uttrykk på Tomorrow.

Den siste finpussen er signert den New York-baserte produsenten Jorge Elbrecht som har gjort seg bemerket med Ariel Pink og Violens de siste årene. Resultatet er Beezewax’s mest kompakte og kontante utgivelse. 9 låter med pur gitarpoplykke. Som en perfekt blanding av Teenage Fanclub, The Cure, Violens, Diiv og Phoenix.

Album ute 24. oktober på Sell Out Music, hør singelen Riding Down The HillReleaseturne
22.10: Kultur Campus, Vitoria, Spain
24.10: Subsuelo, Pamplona, Spain
19.11: The Crossroad Club, Oslo, Norway
29.11: House of Foundation, Moss, Norway
10.12: Montague arms, Peckham, London, UK
11.12: The Moon Club, Cardiff, UK
12.12: Maguires Pizza Bar, Liverpool, UK
13.12: Out of Spite Festival, Leeds, UK