Selv om mange synes det er kjipt med høstmørke og regnvær, finnes det alltid lyspunkter. Høsten pleier for eksempel å by på massevis av fabelaktige konsertopplevelser. Verkstedet er blant spillestedene som tar ansvar i så henseende. Bare se hva de har å by på i nær fremtid.

Monstereo spiller førstekommende lørdag, altså 11.oktober.
De er hyperaktuelle med andreplaten Bright Dark, som slippes dagen i forveien på Klangkollektivet.

De er fortsatt representanter for solide gitarriff, svevende jampartier og kompromissløse støysinnslag. Kvartetten eksperimenterer i brytningspunktet mellom psykedelisk rock og postrock. Når de spiller live, gir bandet deg en fullverdig opplevelse, der intensiteten i musikken virkelig kommer til sin rett. Unik opptreden hver eneste gang, har sikret bandet sitt sterke rykte som liveband.

Sigrid Zeiner kommer på besøk fredag 24.oktober.

Kreativ, rastløs og med et behov for å skape noe eget, startet Sigrid Zeiner opp sitt eget electropop-prosjekt. Hun har en forkjærlighet for det uventede, dramatiske og sarte. Stemmen hennes er både myk, kraftfull og intim med en særdeles egenartet klang. I september slapp Sigrid sin første offisielle single Uncomfortable, med en tilhørende musikkvideo. Like etter fulgte EP`en med samme navn og i løpet av få dager var tittelsporet blitt allemannseie.

Helgen i månedsskiftet oktober/november blir også en godbit av de helt sjeldne.

Svenskene i Vanligt Folk, spiller fredag 31.oktober.

De spilte på Roskilde i fjor og mange så lyset da de spilte på lillescenen til Parkteatret. Den industrielle synthpunkgjengen, utstråler en enorm energi. Melodiene er catchy, lydbildet spennende og vokalistens karisma er enestående. Vanligt Folk slapp nylig EP'en Fägata, som var oppfølgeren til fjorårets Vanligt Folk EP.

Lørdag 1.november er det 22 som står på scenen.

22 er et av Norges mest utradisjonelle og spennende band, og et velkjent navn for alle med øyne og ører for nyskapende rock. Etter at de turnerte Europa, England og Japan i 2011/2012, har de gått under jorda en stund, og spilt inn You Are Creating.

Før slippdato gjør bandet en eksklusiv miniturné, hvor de lar nye låter få møte publikum live, og 1. november blir de altså å se på Verkstedet.
Bandmedlemmene er spillekåte som aldri før, og de har tidligere spilt scener i både inn- og utenland sønder og sammen med sine energiske liveshow og kompromissløse og skamløse musikklogikk.