Da søstrene Lily & Madeleine Jurkiewicz fra Indianapolis startet med å lage musikk sammen tenkte de aldri at dette var noe de kunne tjene penger på eller ha gjøre for livets opphold. Allikevel turnerer de glade søstrene og tar seg selv i leve ut sin egen barndomsdrøm . Hva som har gjort at de reiser rundt verden og spiller har aldri hatt noe med penger å gjøre, bare en enorm vilje.

Den talentfulle duoen har satt seg som mål å gi et et album for hvert år i tre år. En sjelden trend blant singer-songwritere. Så langt klarer de purunge jentene seg veldig godt og gir ut albumet ”Fumes” 366 dager etter deres selvtituelerte album kom ut (ok så de gikk en dag over grensen, men de er superproduktive).

17 år gamle Lily og 19 år gamle Madeleine gjorde stor suksess med sin forrige skive og endte opp med å selge ut hele turnéen deres i Storbritannia. Ganske stort for to jenter som fremdeles ikke har lov til å drikke alkohol i hjemlandet sitt. Lily & Madeleine kan minne om en countryfolkduo fra Sverige bare at disse amerikanerne har et langt mer folketuttrykk. Vi anbefaler Lily & Madeleine til alle som er glad i Fleet Foxes, First Aid Kit, Arcade Fire og god musikk.